Mutfaklarda Atık Yönetimi
Konya Aşçılar Derneği Tarafından düzenlenen Aşçılık programı öğrencilerinin istihdamına yönelik ve Mutfaklarda Atık yönetimi üzerine söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü gerçekleştiren Konya Aşçılar Derneği Başkan Yardımcısı Mutlu TANRIVERDİ ve konuşmacı olarak yer alan Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cemil USLU tarafından gerçekleştirilen söyleşiye Aşçılık Programı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve dernek üyeleri katıldı. Aşçılık programının avantajları, istihdam durumları ve uygulama alanlarını hakkında bilgi verildi. Mutfaklarda sıfır atık yönetimi üzerine alınması gereken önlemler ve atılacak adımlar hakkında görüş alışverişi yapılarak kapanış yapıldı.