Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
13.05.2024

Doç. Dr. Mehmet BAŞCILLAR moderatörlüğünde, Arş. Gör. Tuğba TOPTAŞ BÖCÜ koordinesinde, "Adli Sosyal Hizmet" konulu seminer

Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet BAŞCILLAR moderatörlüğünde, Arş. Gör. Tuğba TOPTAŞ BÖCÜ koordinesinde,  "Adli Sosyal Hizmet" konulu seminer düzenlenmiştir. Seminere Konya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görev yapmakta olan Sosyal Çalışmacı Büşra YILDIRIM ve Konya Adliyesi Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğünde görev yapmakta olan Sosyal Çalışmacı Mustafa TOPAK konuk olmuştur. Etkinlik süresince konukların çalışma alanları odağında, bir profesyonel olarak gündelik faaliyetlerine, adli sistemdeki diğer profesyonellerle olan iş birliklerine, adli sosyal hizmet alanında sosyal hizmet uygulamalarına, alandaki iş tatminlerine ve sosyal çalışmacı olarak yaşadıkları sorunlara odaklanılmıştır. Programın son bölümünde, adli sosyal hizmet alanında çalışmayı hedefleyen öğrencilerimize yönelik öneriler alınmış olup soru-cevap bölümüyle program noktalanmıştır.