İstanbul Medeniyet Üniversitesi “Anonim Şirketlerin Dijital Dönüşümünde Hukuki Belirsizliklerin Değerlendirilmesi ve Giderilmesi” Çalıştayı

16.05.2024

TÜBİTAK ARDEB tarafından desteklenen “Anonim Şirketlerin Dijital Dönüşümünde Hukuki Belirsizliklerin Değerlendirilmesi ve Giderilmesi” başlıklı projemiz kapsamında, Üniversitemiz Ziraat Bankası Kütüphanesi'nde 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10:00'da dijitalleşmenin anonim şirketler hukukundaki yansımalarının değerlendirileceği bir çalıştay programı düzenlenecektir.

Çalıştayda; akademisyenlerin, araştırmacıların ve sektörden ilgili uzmanların bir araya gelerek, anonim şirketlerin dijital dönüşümünün getireceği faydaların ve doğurabileceği aksaklıkların kapsamlı olarak tartışılması hedeflenmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız