Veteriner Fakültesi
17.05.2024

Teknik Ziyaret

Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü Klinik Uygulamaları kapsamında Öğrencilerimizle Birlikte Ereğli İlçemizde faaliyet gösteren İLGİNLER Sığır İşletmesine teknik ziyaret düzenlenmiştir. Klinik Bilimler Bölümü Hocalarımız Dr. Öğr. Üyesi Merve ÖZTÜRK, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Tarık ORHUN ve Arş. Gör. Ayşe SARI, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları bölümü hocamız ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin ŞENYÜZ, teknik ekip Veteriner Hekim Zeliha DEDE, Veteriner Hekim Fatih TOKAY ve Laborant Kemal Güç’ün katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette işletmede karşılaşılan hastalıklar incelenmiş, hayvan muayeneleri yapılmış, besleme ve beslenme hastalıkları ile çiftlik yönetimi konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır. Misafirperverliklerinden dolayı İLGİNLER Sığır İşletmesine teşekkür ederiz.