Aile ve Gençlik UAM
21.12.2015

Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Olarak Akçeşme İlkokulunda Çocuklarda Ekran Bağımlılığı Sunumu Gerçekleştirildi

Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Akçeşme İlkokulu’nda ekran bağımlılığı ile ilgili, çocuklara yönelik bir sunum gerçekleştirdik. Merkezimizde görevli psikolog Mehmet Kavaklı tarafından sunumu gerçekleştirilen etkinliğe Akçeşme İlkokulu üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri katıldı.

Konuşmasının başında genel bağımlılık türlerinden söz eden Mehmet Kavaklı, öğrencilere ekran bağımlılığının zararlarından bahsederek bağımlılığa giden yol ve bağımlılığın oluşum süreci hakkında bilgiler verdi.

Teknolojinin doğru kullanımının nasıl olması gerektiği noktasında bilgi verilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Etkinlikten görüntüler...