Aile ve Gençlik UAM
21.12.2015

Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Aile ve Gençlik Destek Topluluğu Ortak Bir Yardım Etkinliği Düzenledi

Aile ve Gençlik Destek Topluluğu’nun gönüllü öğrencileri, kendi emekleriyle yaptıkları anahtarlık, kolye, bileklik, kitap ayracı ve yiyecekleri, yardım amaçlı düzenledikleri kermeste satışa sundular.

Elde ettikleri gelirle Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile birlikte Meram Toki Gödene İlkokulu’nda parçalanmış aileye sahip öğrencilere yönelik bir yardım etkinliği düzendiler. Kermesten elde edilen gelirle birlikte Dost Eli Derneği’nin de katkılarıyla öğrencilere Aile ve Gençlik Destek Topluluğu’ndaki gönüllü ağabey ve ablaları tarafından spor ayakkabı hediye edildi.

Bunun yanı sıra Belediye Gençlik Meclisi’nin vermiş olduğu not defteri, bardak, kalem ve hikaye kitapları dağıtıldı. Birlikte çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından etkinlik sona erdi.

ETKİNLİKTEN OBJEKTİFE YANSIYAN KARELER