Aile ve Gençlik UAM
21.12.2015

Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Desteği ile ‘‘Anne Eğitim Programı’’ Düzenledi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezimizin Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ve Mevlana Anaokulu’nun anneleri ile sekiz oturum boyunca süren anne eğitim programının kapanış ve katılım belgesi töreni yapıldı.

Törene Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban, şube müdürleri, merkezimizin müdürü Yrd. Doç. Dr. Barbaros Yalçın ve anneler katıldılar. İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ve merkezimiz müdürü Yrd. Doç. Dr. Barbaros Yalçın’ın konuşmalarından sonra anne eğitim programını yürüten Doç. Dr. Zarife Seçer, gıda mühendisi Serap Atılgan ve spor eğitmeni Nilüfer Küçükfındık’a plaketleri taktim edildi.

Sonrasında anne eğitim programına sekiz oturum boyunca katılım gösteren annelere katılım belgelerinin verilmesiyle programımız sona erdi.

Anne Eğitim Programından Kareler