Aile ve Gençlik UAM
21.12.2015

Merkezimiz Tarafından ‘‘Okul Öncesi Eğitimde Aile Katılımı’’ Konulu Konferans Düzenlendi

Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından ‘‘Okul Öncesi Eğitimde Aile Katılımı’’ konulu konferans düzenlendi. Etkinliğimizde üniversitemiz mensubu öğretim üyeleri, çeşitli anaokulu yönetici ve öğretmenleri ile öğrencilerimiz hazır bulundular. Konferansın öncesinde üniversitemizin müzik bölümü öğrencilerinden Volkan Nazar Özkan, Arjen Sarı, H. Hayal Kabadayı, N. Buket Küçükkaya müzik dinletileri ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Müzik dinletisinin ardından merkezimizin müdürü Yrd. Doç. Dr. Barbaros YALÇIN konuşmalarını yaptı.

Konferansı veren Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Z. Fulya TEMEL okul öncesi eğitimde aile katılımı konusunda katılımcılara bilgi verdi. Konferansı interaktif bir şekilde yürüten Prof. Dr. Z. Fulya TEMEL izleyenleri oldukça memnun etti. Konferansın ardından Z. Fulya TEMEL’e müdürümüz Barbaros YALÇIN tarafından plaket ve teşekkür belgesi taktim edildi.

Hep beraber çektirilen fotoğrafların ardından etkinliğimiz sona erdi.