Aile ve Gençlik UAM
23.12.2015

Merkezimiz ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Ortak Düzenlediği ‘’Okul Öncesi Eğitimde Güncel Konular’’ Panelimiz Düzenlendi

          Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak düzenlediği ‘’Okul Öncesi Eğitimde Güncel Konular’’  başlıklı panele İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder GÜRSOY, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan KAYACILAR, anaokulu yöneticileri, öğretmenler ve anne, babalar katıldı.

        Panelde Doç. Dr. Zarife SEÇER ‘’Çocuklarda İletişim’’, Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Müdürü Yrd. Doç. Dr. S. Barbaros YALÇIN ‘’Çocuklarda Davranış Problemleri ve Çözüm Yolları’’, Yrd. Doç. Dr. Şemseddin GÜNDÜZ ‘’Çocuklarda Bilgisayar ve Teknoloji Bağımlılığı’’, Yrd. Doç. Dr. Harun ŞİMŞEK de ‘’Okul Öncesinde Yabancı Dil Eğitimi’’ konularında sunumlarını yaptılar.

          Panelin sonunda Doç. Dr. Zarife SEÇER ve Yrd. Doç. Dr. S. Barbaros YALÇIN’a İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder GÜRSOY, Yrd. Doç. Dr. Şemseddin GÜNDÜZ ve Yrd. Doç. Dr. Harun ŞİMŞEK’e de Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan KAYACILAR plaketlerini taktim ettiler. Konuklarımıza ise katılım belgeleri verildi. Anne ve babaların yoğun ilgi gösterdiği panelimiz yapılan kokteylin ardından sona erdi.