Türk Müziği Devlet Konservatuvarı
09.12.2022

Üniversitemiz de '2. Türk Müziği Günleri' gerçekleştirildi.

Türk Müziği Devlet Konservatuvarımız tarafından Üniversitemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans salonu'nda  '2. Türk Müziği Günleri' adı ile Türk Müziği Festivali gerçekleştirildi.

Konservatuvarımız Akademisyen ve talebelerinden oluşan icra heyeti tarafından ve Üniversitemiz Müzik eğitimi Anabilim dalından Prof. Dr. Serdar Çakırer ve talebeleri, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinden Doç. Dr. Vasfi Hatipoğlu, Doç. Dr. Selçuk Öztürk, Dr. Öğr. Üy. Emir Değirmenli, Ardahan Üniversitesinden Öğr. Gör. Yusuf Altun'un da icracı olarak yer aldığı, Türk Müziğinin farklı Tür ve Biçimlerinde eserlerin yer verildiği repertuarlarla icra edilen etkinlikler kapsamında 6-10 Haziran 2022 tarihleri arasında 17 konser ve/veya dinleti programları icra edildi.