Düzce Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi iş birliği ile 3-5 Ekim 2024 tarihleri arasında Düzce Üniversitesi yüz-yüze gerçekleştirilecek olan ''Ticari Değeri Olan Hayvansal Zehirler Çalıştayı - I / Bal Arısı Zehri'' başlıklı çalıştayda Bakanlık, Üniversiteler, özel sektör çalışanları ve arıcılar bir araya gelecektir. Bu çalıştay kapsamında bal arısı zehrinin üretimi, sağlıkta kullanımı ve ihracatı başta olmak üzere zehir üretiminde, kullanımında ve satışında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine konuşularak sorunlara çözümler sunulacaktır. Türkiye'de bal arısı zehri üretimi, ar-ge ve pazarlanması gibi güncel ve gelecekteki sorunlarını ele alacak olan bu çalıştayda bal arısı zehri ürünleri, doğru üretim teknikleri, sağlıkta kullanımı, tebliğ oluşturulması ve geleceği konularında katkı sağlamak üzere 3 Ekim 2024 tarihinde saat 09:30 ‘da Düzce Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.
Detaylı bilgi için tıklayınız