Faculty of Fine Arts and Architecture
30.07.2021

Tek Ders Sınav Başvurusu

         Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 12’nci maddesinin 1’inci fıkrasının (ç) bendi gereği mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilere yapılmakta olan tek ders sınavlarının pandemi sebebiyle, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi ile sınırlı kalmak kaydıyla, 3 (üç) derse kadar uygulanmasına ve üç ders sınavlarının sunum, ödev, rapor, araştırma ödevi, proje ödevi vb. etkinliklerle ölçülmesine Üniversitemiz Senatosu tarafından karar verilmiştir. 
Buna göre mezuniyetleri için tek dersi (en fazla üç derse kadar) kalan öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı tek ders sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılacaktır.

İlgili öğrencilerimiz dilekçelerini imzalı bir şekilde [email protected]  mail adresine  göndermeleri gerekmektedir. İmzalı olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır.


Tek ders (en fazla üç derse kadar) sınavına katılacak olan öğrencilere ait liste web sayfamızda ilan edilecektir.

 
Başvuru Tarihleri: 02-10 Ağustos 2021
Sınav Tarihleri: 17-18 Ağustos 2021

Dilekçe İçin Tıklayınız.
 
NOT Tek Ders Sınavına dersi hiç almamış olan ve devamsızlıktan kalan öğrenciler giremez. Bu sınavlarda alınan not, ara sınav şartı aranmadan en az CC ise öğrenci başarılı sayılır.