Konya Eregli Kemal Akman Vocational School
29.04.2022

Şehit Aileleri Derneği’ne Ziyaret

      Meslek Yüksekokulumuz Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 2. Sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Eray GÜNAY ile beraber bugün (01.04.2022 tarihinde) Gönüllülük Çalışmaları Dersi kapsamında zincirleme bir etkinlik gerçekleştirdiler.
     İlk ziyaret Şehit Aileleri Derneği’ne oldu. Ekibimizi orada dernek başkanı Yılmaz Ertaştan ve şehit yakınları karşıladı. Duygulu konuşmaların ardından şehitlerimize ve yakınlarına saygı, teşekkür ve minnet duyguları ile bu ziyaretimiz son buldu.
      Daha sonra Millet Kıraathanesi (Rüstem Paşa Kervansarayı) ziyaret edildi. Eski öğrencimiz ve Kıraathane Müdürü Murat Tatlısu’nun bizleri sıcak karşılaması ve tanıtıcı bilgiler vermesinin ardından Gençlik Merkezi’ne geçildi.
      Orada da Ereğli Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Mücahid Arslan kurum içindeki etkinlikler ve çalışmalar hakkında aydınlatıcı bilgiler verdi.
      Çok faydalı ve başarılı bir etkinlik çalışmasından dolayı başta okul yetkililerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere Ereğli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan ve şehit yakınları, Ereğli Millet Kıraathanesi Müdürü Murat Tatlısu, Ereğli Gençlik Merkezi Müdürü Ferhat Yalçınkaya ve  Ereğli Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Mücahid Arslan’a bize olan yaklaşım, destek, katkı ve anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.