Ziyaret kapsamında Teknokent Konteyner Kent’te kalan çocuklarla bir araya gelen öğrenciler, çeşitli oyunlar oynayarak çocuklara moral verdi. Öğrenciler ayrıca bölgede yaşayan çocuk ve yetişkinlere sağlık taramaları yaptı.
Heyet, bir ortaokulda düzenlenen etkinliklerde bağımlılık, mahremiyet, akran zorbalığı, LGS’ye hazırlık ve sıfır atık gibi konularda öğrencilere eğitimler verdi. Etkinlik sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Proje kapsamında bir liseye gerçekleştirilen ziyarette kulüp üyeleri üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere YKS’ye hazırlık kitapları hediye etti; ayrıca “YKS’ye Nasıl Hazırlandık?” ve “Genç Yeryüzü Doktorları Kulübü Nedir?” başlıklı bilgilendirici sunumlar yaptı.
Gerçekleştirilen ziyaretlerle hem depremzedelerle dayanışma sağlandı hem de gençlerin eğitimine ve gelişimine katkıda bulunuldu.