Sürekli Eğitim UAM (KONSEM)
14.03.2022

21. Dönem Aile Danışmanlığı Eğitim Programı Ön Kayıtları Başlamıştır.

• Necmettin Erbakan Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KONSEM) tarafından düzenlenen "Aile Danışmanlığı" eğitimleri devam etmektedir.
  • Buna göre; yeni dönem eğitimlerinin  uzaktan eğitim şeklinde hafta içi akşam ve hafta sonu  belirlenecek saatlerde  yapılması planlanmaktadır.
  • Programın Ön/Kesin kayıtları başlamış olup eğitimlere Kesin kayıt sayısı 20 kişiye ulaştığında başlanması planlanmaktadır.
  • Eğitimler Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde yapılmaktadır.
    450 Saatlik Yeni Yönetmeliğe Uygun Aile Danışmanlığı Kursu (300 Saat Teorik, 150 Saat Uygulama Olmak Üzere): Yeni Yönetmelik Doğrultusunda; Sosyal hizmet, psikoloji, sosyoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, tıp, hemşirelik ve çocuk gelişimi alanlarından birinden en az dört yıllık lisans programlarından mezun olanlara yöneliktir.

3.250,00 TL (KDV DÂHİL)

NOT: Programın Açılabilmesi İçin En Az 20 Kursiyerin Kayıt Yaptırması Gerekmektedir.

İLGİLİ YÖNETMELİK KAPSAMINDA
ÜNİVERSİTEMİZ AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMLERİ DÜZENLEMEYE
ve
BAŞARILI OLANLARA SERTİFİKA VERMEYE YETKİLİDİR.
İlgili Yönetmelik İçin: (Tıklayınız)

İSTEYENE UZAKTAN EĞİTİM
İSTEYENE YÜZ YÜZE EĞİTİM
KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.
Kayıt Yaptırmak İçin Aşağıdaki "Online Başvuru" Linkini Kullanabilirsiniz.
Sadece Online Başvuru Yapmak Kesin Kayıt Anlamına Gelmemektedir.

Ön Kayıt Tarihleri:

KESİN KAYIT TARİHLERİ: Önkayıt istenilen sayıya ulaştıktan sonra telefon veya mesaj ile bilgi verilecektir.

KONSEM yeterli  ön kayıt olmadığı durumlarda tarihleri erteleme, erkene alma veya programı iptal etme hakkını saklı tutar.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: (Kesin Kayıta Gelirken Lütfen İstenen Belgeleri Eksiksiz Olarak Yanınızda Getiriniz.)

- Kayıt Formu (Tılayınız)

- Lisans Diplomasının Fotokopisi

- Nakit Ödemeler İçin Banka Dekontu (Dekonta "Açıklama" olarak "Aile Danışmanlığı Kurs Ücreti" ibaresinin yazdırılıması gerekiyor.)

- NüfusiST Cüzdanı Fotokopisi

- 2 Adet Fotoğraf

Program Koordinatörlüğü

Aile ve Gençlik Uygulama Araştırma Merkezi Müdürlüğü

ÖDEME BİLGİSİ
Nakit Ödemeler İçin

Vakıf Bank Nalçacı Şubesi
IBAN NO: TR20 0001 5001 5800 7300 6975 98

Not: (ATM'den Yapılacak Ödemelerde 00158007300697598 Nolu Hesabın Kullanılmasına Özellikle Dikkat Edilmelidir.)

Kredi Kartı İle Ödemeler İçin
WorldCard (Vakıfbank, YapıKredi, TEB WorldCard Kartları) ve Vakıf Bank Kredi Kartlarına 8 Taksit
Diğer Banka Kartlarına Tek Çekim

Not: Ücret iadesi sadece yeterli sayıya ulaşılamayıp kurs açılamadığı takdirde yapılacaktır.

Aksi durumlarda kayıt için ücret ödemesi yapıldıktan sonra her hangi bir iade yapılamayacaktır.

Kayıt İçin

Adres: Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü

Yaka Mah. Yeni Meram Cad. Kasım Halife Sok. No: 11/1 (A Blok)
Posta Kodu: 42090 Meram / KONYA