Mekatronik Mühendisliği Bölümü
08.03.2024

2023-2024 STAJ ESASLARI

Mekatronik Mühendisliği Bölümü Staj Esasları
 
  1. Ekli dosyada bulunan Form 1 ve Form 2, hem öğrenci hem de staj yapılacak Kurum tarafından doldurulacak ve 30 Mayıs – 15 Haziran 2024 tarihleri arasında Arş. Gör. Ali Erkam IŞIK'a elden veya mail ile gönderilecektir.
  2. Staj uygulaması, 01 Temmuz 2024 – 15 Eylül 2024 tarihleri arasında toplam 30 iş günü yapılacaktır. 30 iş günü hesaplanırken resmi tatiller çıkartılacaktır.
  3. Yaz okulundan ders alacak öğrenciler için yaz okulu tarihleriyle staj tarihleri kesinlikle çakışmamalıdır. Aksi halde stajları geçersiz sayılacaktır. 
  4. Staj sigortası yapılacak her öğrenci için e-devlet uygulamasında bulunan SPAS Müstehaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) sisteminden alınacak “Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi ( SPAS ) Müstehaklık Belgesi” ilgili bölümün staj komisyonu tarafından diğer staj evraklarıyla birlikte öğrenciden talep edilecektir.
  5. Staj evraklarının (kurum tarafından doldurulan ve kapalı zarfa konulan Form 3 ve Staj Defteri) teslimi ile ilgili zaman daha sonra duyurulacaktır.

Staj Evraklarını BURADAN indirebilirsiniz. Zorunlu Staj Belgesi için Tıklayınız