Meram Meslek Yüksekokulu
17.06.2022

Karatay Belediyesi ve Meram MYO’dan Öğrencilerimize Motivasyon Etkinliği


Üniversitemiz Meram Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Karatay Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği organizasyonda Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, öğrencilerle bir araya geldi.

Sosyal Beşeri Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler Reklamcılık Bölümü öğrencileri ile Meram MYO Tasarım Bölümü öğrencilerinin yer aldığı etkinliğe Üniversitemiz Genel Sekreteri Ecevit Öksüz, Kurumsal İletişim Koordinatörü Engin Bozacı, Karatay Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Macit, Meram MYO Tasarım Bölümü Başkanı Serpil Yakut, öğretim elemanları, Karatay Belediyesinden misafirler ve öğrenciler katıldı.



Programda gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ahmet Sorgun, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti ve gençlerin merak ettikleri sorulara cevaplar verdi. Sorgun, her şart ve durumda çalışmaya devam etmeleri gerektiğini öğrencilere hatırlatırken, Türkiye’nin genç, parlak; zihin ve fikirlere ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Gençler de, kendilerini ifade etme fırsatı verildiği için hem üniversitemiz yöneticilerine hem de Milletvekili Ahmet Sorgun’a teşekkürlerini iletti.

Söyleşinin ardından Karatay Belediyesi tarafından öğrencilere Konya pilavı ikram edildi.