Tıp Fakültesi
11.02.2023

DUYURU

Tıp Fakültesinin kıymetli öğrencileri
Pandemi nedeniyle 2020 yılının başından bugüne kadar üç yıldır eğitimleriniz ciddi anlamda aksadı. Öğrencilerimizin hem pratik hem de teorik anlamda geçmişe kıyasla nakıs yetiştiği yönünde öğretim üyelerinin objektif geri bildirimleri oldu. Sistemin durması öğretim üyeleri ve öğrencilerde koordinasyon ve adaptasyon sorunlarına neden olmakta maalesef.
Gerekli kurullarımızın değerlendirmesi sonucu 13.02.2023 tarihi itibari ile eğitim ve öğretime devam edilmesi kararı alındı. Sınavların ertelenmesi talebi ilgili koordinatörlüklerin görüşleri göz önüne alınarak yapılacaktır.

Yönetim olarak bize verilen sorumluluk gereği siz değerli gençlerin meslek hayatına donanımlı bireyler olarak hazırlanmanız konusunda gerekli ortamları hazırlamaktır.

Dekan