Mimarlık Bölümü
21.11.2016

Bakırköy Demirciler Çarşısı ve Yakın Çevresi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması'nda öğrencilerimiz teşvik ödülü kazandı..

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Trakya Büyükkent Bölge Temsilciliği (Bakırköy Temsilciliği) tarafından "Bakırköy Demirciler Çarşısı ve Yakın Çevresi" ULUSAL ÖĞRENCİ MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI adıyla düzenlenen yarışmada öğrencilerimiz Mehmet Kaçar, Muhammed Malik Doğan, Numan Ebubekir Yüksel ve Süheyl Dinler teşvik ödülü kazanmışlardır.

Kolokyum, ödül töreni ve sergi açılışı programı 4 Kasım 2016 Cuma günü saat 19.00'da Karaköy Hizmet Binası'nda yapılmıştır. Özgün işlevini büyük ölçüde yitirmiş tarihi kentsel mekânın yeniden kent yaşamına katılmasına yönelik fikirlerin üretilmesini amaçlayan yarışmanın sergisi 23 Kasım tarihine dek açık kalacak olup detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz..