YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.
1. ENSTRÜMENTAL ANALİZ
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
2. GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
3. BİTİRME PROJESİ-1
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
4. ÜNİVERSİTE HAYATINA GİRİŞ
Ders Saati: 1
Lisans
Türkçe
5. ÜNİVERSİTE HAYATINA GİRİŞ
Ders Saati: 1
Lisans
Türkçe
6. GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
7. GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
8. REAKSİYON KİNETİĞİ
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
9. REAKSİYON KİNETİĞİ
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
10. GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
11. Food Management and Control in Retail Market
Ders Saati: 2
Lisans
İngilizce
12. Proses Uygulamaları I
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
13. Proses Engineering Design
Ders Saati: 2
Lisans
İngilizce
14. Bitirme Ödevi I
Ders Saati: 1
Lisans
Türkçe
15. Marketlerde Gıda Yönetimi ve Kontrolü
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
16. Marketlerde Gıda Yönetimi ve Kontrolü
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
17. Bitirme Ödevi II
Ders Saati: 1
Lisans
Türkçe
18. Bitirme Ödevi II
Ders Saati: 1
Lisans
Türkçe
19. Proses Uygulamaları II
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
20. Proses Uygulamaları II
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
21. Proses Tasarımı
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
22. Proses Tasarımı
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
23. Instrumental Analysis
Ders Saati: 3
Lisans
İngilizce
24. Instrumental Analysis
Ders Saati: 3
Lisans
İngilizce
25. Enstrümental Analiz
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
26. Enstrümental Analiz
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
27. Gıda Katkı Maddeleri (İng.)
Ders Saati: 2
Lisans
İngilizce
28. İçecek Teknolojisi (Seç.)
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
29. Food Management and Control in Retail Market
Ders Saati: 2
Lisans
İngilizce
30. Food Management and Control in Retail Market
Ders Saati: 2
Lisans
İngilizce
31. Enerji Kütle Denkliği (İng.)
Ders Saati: 2
Lisans
İngilizce
32. Analitik Kimya
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
33. Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
34. Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
35. Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
36. ANTİOKSİDANLAR VE GIDALARDA KULLANIMI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
37. ANTİOKSİDANLAR VE GIDALARDA KULLANIMI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
38. ANTİOKSİDANLAR VE GIDALARDA KULLANIMI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
39. GIDA İŞLEMEDE YENİ TEKNOLOJİLER
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
40. GIDA İŞLEMEDE YENİ TEKNOLOJİLER
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
41. GIDA İŞLEMEDE YENİ TEKNOLOJİLER
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
42. GIDA İŞLEMEDE YENİ TEKNOLOJİLER
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
43. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
44. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
45. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
46. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
47. BAHARAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
48. GIDA AROMALARI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
49. GIDA AROMALARI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
50. GIDA AROMALARI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
51. GIDA AROMALARI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe