Mühendislik Fakültesi
YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.

Kişisel Bilgiler

PROF. DR. DERYA ARSLAN DANACIOĞLU

Necmettin Erbakan Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda Bilimleri Anabilim Dalı

E-posta :
1. Gıdaların Fermentasyonu
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
2. ZEYTİN YAĞI TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
3. ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRETİMİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
4. YEMEKLİK YAĞ TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
5. ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
6. Gıdaların Kurutulması
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
7. LİPİD KİMYASI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
8. BİLİMSEL ARŞTIRMA ETİK VE SUNUM
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
9. PROSES KONTROL
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
10. Gıdaların Fermentasyonu
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
11. ZEYTİN YAĞI TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
12. ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRETİMİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
13. YEMEKLİK YAĞ TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
14. ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
15. LİPİD KİMYASI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
16. Gıdaların Kurutulması
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
17. BİLİMSEL ARŞTIRMA ETİK VE SUNUM
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
18. PROSES KONTROL
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
19. LİPİD KİMYASI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
20. BİLİMSEL ARŞTIRMA ETİK VE SUNUM
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
21. PROSES KONTROL
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
22. ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
23. ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRETİMİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
24. Yemeklik Yağ Teknolojisi
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
25. ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
26. PROSES KONTROL
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
27. LİPİD KİMYASI
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
28. ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
29. ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ÜRETİMİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
30. Yemeklik Yağ Teknolojisi
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
31. Özel Gıdalar Teknolojisi
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
32. Lipid Kimyası
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
33. Zeytinyağı Teknolojisi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
34. Çikolata ve Şekerleme Üretimi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
35. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Ders Saati: 3
Doktora
Türkçe
36. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
37. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
38. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
39. Gıdalarda Fenolik Bileşenler
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
40. Bitkisel Yağ Teknolojisi
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
41. Özel Gıdalar Teknolojisi
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
42. Bilimsel Arştırma Etik ve sunum
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
43. Proses Kontrol
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
44. Çikolata ve şekerleme üretimi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
45. Çikolata ve şekerleme üretimi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
46. Zeytin yağı teknolojisi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
47. Zeytin yağı teknolojisi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
48. Lipid Kimyası
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
49. Lipid Kimyası
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
50. Gıdalarda fenolik bileşenler
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
51. Gıdalarda fenolik bileşenler
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
52. Gıda Mühendisliğine Giriş
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
53. İleri Yabancı Dil
Ders Saati: 3
Lisans
İngilizce
54. İleri Yabancı Dil
Ders Saati: 3
Lisans
İngilizce