Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
06.03.2018

Üniversitemiz Kalite ve Strateji Çalıştayı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite ve Strateji Çalıştayı, 3-5 Mart 2018 tarihleri arasında Gebze TÜBİTAK TÜSSİDE’de (Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü) gerçekleştirildi.

Çalıştaya Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Önder Kutlu, Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Üniversitemiz yöneticileri, akademik ve idari personeli ile temsilci öğrenciler katıldı.

Çeşitli sunumların ve konuşmaların yapıldığı Çalıştayda, Daire Başkanımız Tekin ARIKAN ile Şube Müdürümüz Engin ERKMEN Üniversitemiz 2019-2023 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında bir sunum gerçekleştirdi. Çeşitli çalışma gruplarına ayrılan katılımcılar tarafından, Üniversitemizin kalite ve strateji açısından zayıf ve güçlü yönleri tespit edilip, zayıf yönleri güçlendirmek üzere iyileştirme önerileri sunuldu.