Yaşlı ve Engelliler Eğitimi Bakım UAM
17.04.2019

FAKÜLTEMİZ GRAFİK TASARIM ÇALIŞTAYINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Fakültemiz Grafik Bölümünce 1 – 3 Nisan 2019 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Namık Kemal SARIKAVAK ve Öğretim Elemanları Arş. Gör. Dr. Fatih KURTCU, Arş. Gör. Dr. Begüm EKEN, Arş. Gör. Dr. Deniz Yeşim TALUĞ, Arş. Gör. Dr. Seza SOYLUÇİÇEK öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikler, Prof. Dr. Namık Kemal SARIKAVAK’ın “MARKA VE TİPOGRAFİ” konulu konferansıyla başladı.

Konferansın ardından başlatılan 3. Günlük Çalıştay da “Piktogram/Hareketli Afiş”, “Korkularımız: Tipografik Afiş Tasarımı”, “Hareketli Optik Tipografi Tasarımı” ve “Dijital Oyun Karakter Tasarımı” konuları atölyelerde öğrencilerle gerçekleştirildi.

1 Nisan Pazartesi günü Konya Medaş Sanat Galerisinde açılan Hacettepe Üniversitesi Öğretim Elemanları Karma Grafik Tasarım sergisi açıldı.

Çalıştay sonrası 3 Nisan Perşembe günü öğrencilerin Çalıştay kapsamında atölyelerde ürettikleri işlerden oluşan Çalıştay sergisi Necmettin Erbakan Üniversitesi Grafik Bölümünde açıldı. Serginin açılışı, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cem ZORLU tarafından gerçekleştirildi.