Deneysel Tıp UAM (KONÜDAM)
30.04.2024

SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı (03.05.2024)

Üniversitemiz KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilen teknik gezi başarılı bir şekilde tamamlanarak katılımcılara sertifikaları törenle teslim edildi.

Sağlık alanında eğitim gören öğrencilerin gelecek vizyonlarını genişletme ve deneysel araştırmalara teşvik etme amacıyla KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki tüm birimleri gezerek işleyiş ve çalışmaları yerinde gözlemledi.

Söz konusu teknik gezi kapsamında 3 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu İlk ve Acil Yardım ön lisans programı öğrencilerine eğitimler verildi. Eğitimlerin ardından öğrencilere katılım sertifikaları KONÜDAM Müdürü Prof. Dr. M. Tuğrul YILMAZ, Müdür yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim YILDIZ, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ali ALTINDAĞ ve Öğr. Gör. Mustafa KARABULUT tarafından takdim edilerek eğitim programı sona erdi.