23.02.2024

Uluslararası Standartta Özgün Proje Hazırlama Yöntemleri Konulu Etkinlik Düzenledik

Enstitümüz tarafından lisansüstü öğrencilerimize ve hocalarımıza "Özgün Proje Nasıl Hazırlanır" konusunda rehberlik etmek amacı ile 21 Şubat 2024 tarihinde bir etkinlik düzenlenmiştir. Konferans etkinliği, Fen Fakültesi Dekanı Sn. Gökalp Özmen GÜLER ve Yardımcıları Sn. Doç. Dr. Melek ERDOĞDU ile Sn. Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Nur ASLAN, Mühendislik Fakültesi, Harita Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Sn. Prof. Dr. Süleyman Savaş DURDURAN, Fen Fakültesi Sekreteri Sn. Veli ERASLAN’ın teşrifleri ile gerçekleştirilmiştir. Konferansa konuşmacı olarak katılan Fen Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyelerinden Sn. Doç. Dr. Sündüs Erbaş Çakmak, "Uluslararası Standartta Özgün Proje Hazırlama Yöntemleri" başlıklı çalışmasını sunmuştur. Doç. Dr. Sündüs Erbaş Çakmak, kimyasal biyoloji alanındaki çalışmalarıyla 2023 Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Türkiye Bilimler Akademisi – Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı (TÜBA-GEBİP) Eczacılık Özel Ödülü’nü kazanmıştır. Konuşmalarından dolayı, Doç. Dr. Sündüs Erbaş Çakmak Hocamıza, katılım ve katkılarından dolayı hocalarımız ile öğrencilerimize, ikram ve desteklerinden dolayı sponsorumuz Kuru Kahveci Mehmet Efendi’ ye çok teşekkür ederiz.