26.02.2024

Kalite Tesadüf Değildir

14.02.2024 tarihinde, Üniversitemizin Kalite ve Akreditasyon Koordinatörü tarafından Fen Bilimleri Enstitüsünün Akademik ve İdari personeline "Kalite Yönetimi Sistemi Eğitimi” başlıklı eğitim verilmiştir.

Toplantıda, Kalite ve Akreditasyon Koordinatörü Sn. Prof. Dr. Ahmet TÜRKAN tarafından “Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR)” , “PUKÖ” ve “Stratejik Plan” konularında bilgilendirme yapıldı.

Ardından NEÜ Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü personeli Bilgisayar Mühendisi Sn. Asuman GÜNERHAN, "Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi” hakkında sunum yaptı.

Üniversitemizde kalite bilincinin artırılması ve kalite kültürünün yaygınlaştırılması için katkılarından dolayı Sn. Prof. Dr. Ahmet TÜRKAN’ a, Bilgisayar Mühendisi Sn. Asuman GÜNERHAN’ a Enstitümüzün Akademik ve İdari personeline teşekkür ederiz.