26.02.2024

Üniversite – Sanayi İşbirliği Çalışmaları Kapsamında Ziyaretlerimize Devam Ettik

15.02.2024 tarihinde, Enstitümüz tarafından Konya'da bulunan savunma sanayi tedarikçi firmalarından RETAY Silah Firmasına teknik gezi düzenlenmiştir.
Yapılan ziyarete, Üniversitemizden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali KAHRAMAN,  Prof. Dr. Hidayet Oğuz, Prof. Dr. Murat Dilmeç,  Prof. Dr. Ş. Yurdagül Kumcu,  Doç. Dr. Fatih Erci,  Doç. Dr. Emrah Madenci,  Dr. Ahmet Burçin Batıbay, Arş. Gör. B. Selman Erdoğdu, Arş. Gör. M. İhsan Özgün ve öğrencilerimiz katılım sağlamıştır.

Firma yetkilileri ile yurt içi ve yurtdışı pazarındaki faaliyetleri ile ikili işbirliklerimiz hakkında bilgi alış verişinde bulunulduğu teknik gezinin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Dr. Ahmet Burçin Batıbay’a, tüm katılımcılara ve nazik ev sahiplikleri için RETAY firma yetkilileri ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

15.02.2024 tarihinde, Enstitümüz tarafından Konya'da bulunan farklı markalarda çok sayıda krank mili üreten Dünyanın önde gelen fabrikalarından biri olan GENMOT Firmasına teknik gezi düzenlenmiştir.

Firma yetkilileri ile yurt içi ve yurtdışı pazarındaki faaliyetleri ile ikili işbirliklerimiz hakkında bilgi alış verişinde bulunulduğu teknik gezinin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Dr. Ahmet Burçin Batıbay’a, tüm katılımcılara ve nazik evsahiplikleri için GENMOT firma yetkilileri ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz.