Fen Bilimleri Enstitüsü
07.03.2024

Çözümleyici, Araştırıcı ve Paylaşımcı ( ÇAP’ lı) Düşünme Konulu Seminer Düzenledik

Enstitümüz tarafından düzenlenen “Çözümleyici, Araştırıcı ve Paylaşımcı ( ÇAP’ lı) Düşünme”  başlıklı Seminer 7 Mart 2024 tarihinde Prof. Dr. Saim AÇIKGÖZOĞLU tarafından verilmiştir.  Seminer İşaret Dili tercümanı Aygül TUT tarafından işaret dili ile simultane tercüme edilmiştir. 
Etkinliğe, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yurdagül KUMCU, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Emrah MADENCİ ve Doç. Dr. Fatih ERCİ, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökalp Özmen GÜLER, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Melek ERDOĞDU, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bünyamin AYDIN, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katılmıştır. Etkinlik canlı yayın (webinar) olarak “bitly.ws/3egEb” internet adresinden de pek çok sayıda katılımcı tarafından takip edilmiştir.   
Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen değerli Hocamız Prof. Dr. Saim AÇIKGÖZOĞLU’ na, beden dili tercümanı Aygül TUT’a, Fen Bilimleri Enstitüsü çalışanlarına, desteklerinden dolayı Bilimsel Yayınlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fatih KALECİ ve ekibine ve NEÜ Press’ e çok teşekkür ederiz.