Adalet Meslek Yüksekokulu
06.04.2021

Staj Duyurusu

Staj yapacak öğrencilerimiz staj yapacakları işyerlerine, okulumuz web sayfamızda bulunan elektronik imzalı staj konulu resmi yazıyı teslim edip, ekinde bulunan Ek-1 yazısını staj yapacakları işyerlerine imza ve kaşe yaptırarak,  09 Temmuz 2021 tarihine kadar adalet@erbakan.edu.tr  adresine pdf formatında e-mail atacaklardır.

02 Ağustos-27 Ağustos 2021 (20 İş günü) tarihleri arasında  stajlarını yaparak, pdf formatında mail attıkları Ek -1 yazısının aslını staj bittikten sonra staj dosyasıyla birlikte 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında dersler başlayınca, Adalet Meslek Yüksekokuluna teslim edeceklerdir.

BELGELER:

1-Üst Yazı (Staj Konulu-e-imzalıdır) Staj yapılacak kuruma verilecek. Belge için Tıklayınız.

2-Ek-1 Yazısı (staj yapılacak kurumdan imza ve kaşe yaptırılarak e-mail atılacak) Belge için Tıklayınız.

3-Staj Dosyası       Dosya için Tıklayınız.
Not: (Staj Defteri 2.sayfasından 10 adet çoğaltılarak 20 iş günü olarak doldurulacaktır.)