Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi

Doç. Dr. Süleyman Barbaros Yalçın

1970 yılında Kütahya’ya bağlı Tavşanlı ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İskenderun’da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi’nde lisansını ardından Selçuk Üniversitesi’nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programında yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamladı.

1993 yılında Milli Eğitim’de öğretmenlik görevine başladı. 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi başkanlığı bünyesinde psikolojik danışmanlık servisinde uzman psikolojik danışman olarak görev yaptı. Bu görevi 2012 yılına kadar devam etti. 2012 yılında Necmetttin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak göreve başladı ve halen öğretim üyesi olarak görevi devam etmektedir. Necmettin Erbakan Üniversitesi Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde 2014 yılında kurucu müdürü olarak idari hayatına başladı. Halen bu idari görevi devam etmektedir.

Eylül 2018 de Eğitim bilimleri Bölüm başkan yardımcılığı ve Eğitimin Tarihi Felsefi Temelleri ABD Başkanlığı görevlerine atandı ve halen bu görevleri devam etmektedir. Akademik yaşamı sürecinde çok sayıda ulusal ve uluslararası projelerde araştırmacı ve yürütücü pozisyonunda görevler almıştır. Alanında yayınlanmış birçok ulusal ve uluslararası yayını bulunmaktadır.

Mail: [email protected]
Tel:  0332 323 82 20 - 5408