Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü
28.06.2024

NEU ve UW Arasında Erasmus+ Programı Görüşmeleri

ChatGPT 26 Haziran 2024 Çarşamba günü Necmettin Erbakan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Çemrek ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Fırat Yaldız, Siyasal Bilimler Fakültesi'nden Doç. Dr. Segah Tekin ve Doç. Dr. Mustafa Cüneyt Özşahin, UNIWERSYTET WARSZAWSKI temsilcileri ile önemli görüşmelerde bulundu. Görüşmeler, Erasmus+ hareketlilik çerçevesi altında öğrenci ve personel değişim programının geliştirilmesi ve akademik girişimlerin desteklenmesi amaçlıydı.

On Wednesday, June 26, 2024, Prof. Dr. Murat Çemrek, Head of International Politics Department, Prof. Dr. Fırat Yaldız, the General Coordinator of the Office of International Affairs at Necmettin Erbakan University (NEU), Assoc. Prof. Dr. Segah Tekin and Assoc. Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Özşahin from the Faculty of Political Sciences, engaged in significant negotiations with representatives from UNIWERSYTET WARSZAWSKI . The discussions aimed to enhance the student and staff exchange program under the Erasmus+ mobility framework and to foster the development of academic initiatives.