Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü
17.07.2024

NEU ve Shaikh Zayed Üniversitesi Arasında Erasmus+ Programı Görüşmeleri

On Monday, July 15, 2024, an important meeting was held between representatives of Shaikh Zayed University in Afghanistan and the team from Necmettin Erbakan University's International Relations Office, including Prof. Dr. Fırat Yaldız, the General Coordinator of the International Relations Office, Associate Prof. Dr. Saadet Korucu Kış, the Assistant Coordinator, and our External Relations team. Our team presented our university. The discussions aimed at developing student and staff exchange programs and supporting academic initiatives within the framework of Erasmus+ mobility.

15 Temmuz 2024 Pazartesi günü Necmettin Erbakan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler Ofisi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Fırat Yaldız, Koordinatör yardımcısı Doç. Dr. Saadet Korucu Kış ve Dış İlişkiler ekibimiz ile, Afganistan Shaikh Zayed Üniversitesi temsilcileri arasında önemli bir toplantı yapıldı. Ekibimiz Üniversitemizin tanıtımını yaptı. Görüşmeler, Erasmus+ hareketlilik çerçevesi altında öğrenci ve personel değişim programının geliştirilmesi ve akademik girişimlerin desteklenmesi amacı ile yapıldı.