2023-2024 Akademik Yılı Yaz Dönemi Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı

07.05.2024

2023-2024 Akademik yılı Yaz Dönemi için 100 Kısmi Zamanlı Öğrenci alımı yapılacaktır. Birimlerin kontenjan sayıları, belli birimlerin alım için öğrencilerden istenen özel şartları ve başvuru şartları aşağıda belirtilmiştir. Başvuru yaparken başvuru şartlarına ve birim özel şartlarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Şartları sağlamayan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvuru sonucunda mülakat sıralamasına hak eden öğrencilere kişisel cep telefonları üzerinden birimlerce ulaşım sağlanacak olup mülakata çağırılacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI

• Üniversitemizde okumakta olan yabancı uyruklu öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Normal eğitim dönemini uzatan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Birimlerin özel şartlarını karşılamayan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • İstenilen özel şartları öğrenciler belgelendirmek zorunda olup belgelendiremeyenlerin başvuruları geçersiz olacaktır.
  • Mülakat için birim kontenjan sayısının 2 katı öğrenci çağırılacaktır.
  • Mülakat sonucu çalışmaya hak kazanan öğrencilere birimler tarafından bilgi verilecek olup, herhangi bir genel duyuru yapılmayacaktır.
  • Teknik sıkıntılar sebebiyle başvuru yapamayan öğrenciler Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli Muhammet Talat Ertan’a 0332 221 1572 numaralı telefon ile ulaşabilirler.

ÖZEL ŞARTLAR

Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (BİTAM)

Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsüne kayıtlı lisansüstü öğrenci olmak (10)

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM)