Eğitim Bilimleri Enstitüsü
01.02.2023

2022-2023 Bahar Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına 4. Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi

Enstitümüz 2022 - 2023 Bahar Yarıyılı 4. yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan adaylara ait listeler aşağıda belirtilmiştir. 4. Yedek Listeden Kesin Kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri  01.02.2023 tarihinde online olarak yapılacaktır.

Online kesin kayıt işlemi için kesin kayıt hakkı kazanan adayların başvuru yaptıkları sisteme  (http://basvuru.erbakan.edu.tr/) giriş yaparak başvuruda bulundukları program için sistemde bulunan kesin kayıt formu, kesin kayıt taahhütnamesini ve ödeme yaptıkları dekontu yüklemeleri gerekmektedir. (Gerekli formları başvuru sisteminden indirip bilgisayar ortamında doldurup imzalayıp taratıp sisteme yüklenmelidir. Tüm belgelerin pdf. formatında yüklenmesi gerekmektedir. Belge yüklenmeden kesin kayda onay verilemez. Belge yükleme işlemi tamamlandıktan sonra tarafınızdan kesin kaydınızı yaptırmak istediğinize dair onay verilmesi gerekir. Kesin kaydınız gün içerisinde kontrol edilecektir. Kesin kayıt durumunuzu başvuru sisteminden takip edebilirsiniz.)

NOT: Adayların kesin kayıt işleminden önce Tezsiz Yüksek Lisans Harç Ücretinin 1. Taksini (6375TL) yatırmaları gerekmektedir. Başvuru esnasında İndirim talep edenler ise (4781,25 TL) yatırmaları gerekmektedir. (Harç ücretleri Vakıfbank Şubelerinden, Vakıfbank ATM'lerinden veya Vakıfbank İnternet Bankacılığı aracılığı ile aşağıda belirtilen Öğrenci Numarası kullanılarak yatırılabilmektedir. EFT yapılamamaktadır. Aşağıdaki Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesinde ilgili programda Durum kısmında Asil yazıp kesin kayıt hakkı kazandıysanız Aşağıda belirtilen Öğrenci Numarası sorgulama ekranına giriş yaparak öğrenci numaranızı öğrenebilirsiniz. Sorgulama ekranındaki başvuru yaptığınız programı kontrol ediniz ve  KAYIT YAPMADI yazan kısımdaki 22 numarayla başlayan öğrenci numaranıza harç yatırabilirsiniz.

Oluşabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak  kayıt işlemleriminizin son güne bırakılmaması  önerilir.

Kesin Kayıt Başvurusu Kılavuzu için tıklayınız.