Fen Fakültesi
19.01.2023

Matematik Ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü Erasmus Anlaşması

Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü 2 farklı üniversite ile yeni Erasmus Anlaşması yaparak mevcut anlaşma sayısını 4’e çıkarmıştır. Yeni anlaşmalar ile birlikte bölümün anlaşması olan tüm üniversiteler aşağıda verilmiştir.

1- Faculty of Mathematics and Computer Science, University of Lodz, Poland (2028-2029 a kadar)

2- University of Chemical Technology and Metallurgy, Sofia, Bulgaria (2028-2029 a kadar)

3- University of Ovidius din Constanta, Department of Mathematics, Romania (2028-2029 a kadar)

4- University of Bucharest, Department of Mathematics and Computer Science, Romania (2026-2027 e kadar)

Anlaşmaların öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize faydalı olmasını dileriz. Mevcut anlaşmaların yapılmasını sağlayan; Bölüm Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet YAVUZ ve bir önceki Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül KETEN ÇOPUR'a teşekkür ederiz.