Genel Sekreterlik

Doç. Dr. Hüseyin Zahit SELVİ

11.11.1980 tarihinde Konya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya’da tamamladı. 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümünde üniversite öğrenimine başladı. 2003 yılında bu bölümü bölüm ve fakülte birinciliği ile bitirdi. 2003 yılında Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Anabilim Dalında yüksek lisans öğrenimine başladı. 2006 yılında yüksek mühendis ünvanını aldı. 2011 yılında TÜBİTAK bursunu kazanarak 6 ay süreyle Viyana Teknik Üniversitesi’nde Prof. Dr. Georg Gartner yönetiminde Konum Tabanlı Hizmetler Teknolojisi (LBS) konusunda çalışmalar yaptı. 2012 yılında doktorasını Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Harita Mühendisliği Anabilim Dalında tamamladı. 2013 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümüne Yrd. Doç. Dr. Kadrosuna atandı. 2019 yılında doçent oldu. 2019-2021 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi dekan yardımcılığı görevinde bulundu. 2021 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü müdür yardımcılığı görevine atandı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.