Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
04.07.2022

2022 Mezuniyet Töreni Büyük Coşkuyla Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı. Zorlu bir eğitim sürecini başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşayan öğrencileri, bu özel günlerinde aileleri ve eğitim aldıkları hocaları da yalnız bırakmadı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen törende, öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Dekan Prof. Dr. Dicle AYDIN, öğrencileri çağın gereksinimlerine uygun, donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için gayret gösterdiklerini belirtti. Daha sonra mezuniyet programına geçildi. Geleneksel Türk Sanatları, Grafik, Mimarlık, Resim, Seramik ve Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun olan öğrenciler diplomalarını hocalarından aldı. Öğrenciler 4 yılın sonunda kep atma mutluluğunu büyük coşkuyla gerçekleştirdi.