Ereğli Eğitim Fakültemizden TÜBİTAK Başarısı

02.11.2020
Ereğli Eğitim Fakültesi

Üniversitemiz Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Dilmaç ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Sarıtepeci'nin araştırmacı olarak yer aldığı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü.

"Ebeveynlerin Dijital Ebeveynlik Yeterliklerinin Artırılmasına Yönelik Bir Öneri Sisteminin Geliştirilmesi" başlıklı proje TÜBİTAK tarafından düzenlenen ARDEB 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteğe layık bulundu.

Doç. Dr. Hatice Yıldız Durak'ın yürütücüsü olduğu projede, ortaokul düzeyinde öğrenim gören çocuğa sahip ebeveynlerin dijital ebeveynlik yeterliklerinin artırılmasına yönelik bir mobil öneri sisteminin tasarlanması, geliştirilmesi ve değerlendirilmesi amaçlanıyor.

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.