Necmettin Erbakan Üniversitesi Ailesi Bayramlaştı

03.07.2023
Rektörlük

Kurban Bayramı sonrasında Üniversitemizde geleneksel hale gelen bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma Programı’nda bir araya geldiği akademik ve idari personelin Kurban Bayramı’nı kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, “Çok şükür üniversite olarak emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Üniversitemizi daha iyi noktalara getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Hamdolsun son verilere baktığımızda da üniversitemizin sıralamaları çok daha iyi noktalara gelmeye başladı. Bizim gayretimiz Necmettin Erbakan Üniversitesini hem Türkiye’de hem de yurt dışında marka bir üniversite haline getirmek. Eğer biz bu hedefimizi gerçekleştirebilirsek üniversitede çalışan her bir arkadaşımız, bu kurum çatısı altında çalışmaktan daha da gurur duyacak. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz inşallah. Tüm Müslüman âleminin ve sizlerin bayramını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlara hepimizi kavuştursun. Memleketimize huzur, selamet, barış ve mutluluk getirsin” dedi.

Programda günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma gerçekleştiren Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesinin duayen hocalarından emekli Prof. Dr. Şerafettin Gölcük de, herkesin bayramını tebrik ederek güzel temennilerde bulundu.