Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
25.09.2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Arapça Hazırlık Muafiyet (Yeterlik) Sınav Duyurusu;

Arapça Hazırlık Sınıfı Yeterlik (Muafiyet) Sınavı 27.09.2023 Çarşamba Saat:14:00’da fakültemiz amfilerinde yüz yüze ve kağıt üzerinden yapılacaktır. Sınav 80 soruluk çoktan seçmeli (test) ve 20 puanlık açık uçlu (klasik) olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır.
Sınava girecek öğrencilerin öğrenci kimliklerini / öğrenci belgelerini ve tc kimlik kartlarını / pasaportlarını yanlarında getirmeleri zorunludur.

NOT: Sınav AMFİ 1-2-3-4-5’te yapılacaktır. sınava girecek olan öğrenciler görevliler tarafından amfilere yönlendirilecektir. Arapça öğretmenliği öğrencileri AMFİ-6’da sınava gireceklerdir.

NOT: Hazırlık sınıfı dersleri  02.10.2023 tarihinde başlayacaktır. Eğitim öğretim süresince hazırlık sınıfı sınavları web tabanlı sınav sistemi üzerinden fakülte amfilerinde online olarak yapılacağından öğrencilerimizin diz üstü bilgisayar edinmeleri gerekmektedir.