SERTİFİKALI PASTACILIK EĞİTİMİ

SERTİFİKALI  TEMEL PASTACILIK EĞİTİMİ

(Hayalindeki Mesleğe Kavuş)

Program adı : Sertifikalı Temel Pastacılık Eğitimi

Kimler Katılabilir: Pastacılık alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler katılabilir.

Amacı : 1. Temel pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması,

2. Temel pastacılık eğitimini alarak pastacılık kalite şuurunu oluşturmak,

3. Pastacılık alanında ürün reçeteleri edindirmek.

Katılımcılar neler kazanacak :

• Program içeriği : 1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı
  • 2. Ekler Yapımı
  • 3. Profiterol Yapımı
  • 4. Sütlü Ürünler Yapımı
  • 5. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı, Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı,
  • 6. Magnolia, Malaga, Tramisu, Suffle….
  • 7. Pasta süsleme teknikleri.

Toplamda kaç saat olacağı : 21 saat

Hangi saatler arası olacağı : Hafta sonu grubu Pazar günü 13.00 – 16.00

Hafta içi grubu:  Salı 18.00 – 21.00

Kontenjan: 10 kişi

Ücret:  1.296,00  (KDV Dahil)  (Malzeme ücreti fiyata dahildir).

Eğitim yeri: Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim Mutfağı.  Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk.  Meram / KONYA

Kordinatör: Öğr. Gör. Murat ÖZCAN 1989-2008 yılları arası Antalya bölgesinde Pastane şefi olarak çalışmıştır. 2008 – 2017 arası İstanbul Krater Pastacılık firmasında Akdeniz ve Ege bölgeleri demo şefi olarak çelışmıştır. Son üç yıldı Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında akademisyen olarak çalışmaktadır.

Kordinatör: Arş. Gör. Mustafa YILMAZ. Gastronomi Ve Mutfak Sanatları mezunu olup Farklı işletmlerde pastacılık alanında çalışmıştır. Son 5 yıldır gastronomi alanında akademisyen olarak çalışmaktadır.

KONSEM yeterli  ön kayıt olmadığı durumlarda tarihleri erteleme, erkene alma veya programı iptal etme hakkını saklı tutar.

ÖDEME BİLGİSİ
Nakit Ödemeler İçin

Vakıf Bank Nalçacı Şubesi
IBAN NO: TR20 0001 5001 5800 7300 6975 98

Not: (ATM'den Yapılacak Ödemelerde 00158007300697598 Nolu Hesabın Kullanılmasına Özellikle Dikkat Edilmelidir.)

Kredi Kartı İle Ödemeler İçin
WorldCard (Vakıfbank, YapıKredi, TEB WorldCard Kartları) ve Vakıf Bank Kredi Kartlarına 5 Taksit
Diğer Banka Kartlarına Tek Çekim

taylı bilgi ve sorularınız için:
Adres: Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü

Nişantaşı Mahallesi Dr. Hulusi Baybal Caddesi No:12 Kat: 12 Selçuklu/KONYA