Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
09.09.2020

Staj Dosyalarının Teslimi ile ilgili duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,

25 İş günlük stajını yapanlar, aşağıda verilen linklerden 2020 Yılı Staj dosyasını eksiksiz bir şekilde doldurarak imza ve mühür gerektiren tüm alanları staj yaptıkları birime mutlaka onaylatmalıdır.

Gerekli onaylar yapıldıktan sonra hazırlamış olduğunuz staj dosyasını en geç 16 Eylül 2020 Çarşamba gününe kadar kargo ile okulumuza gönderiniz.

(NOT: Dosyalarınızı PTT Kargo ile, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencisi olduğunuzu belirterek %50 indirimli gönderebilirsiniz.)

Kargo Adresi: Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu, Toros Mah. Üniversite Cad. No:6 Ereğli/KONYA

Bölüm Staj Komisyonları, gönderilen staj dosyalarını 21-24 Eylül 2020 tarihleri arasında değerlendirecek ve 25 Eylül 2020 tarihinde staj notları sisteme girilecektir.

Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu (EK-4) için tıklayınız.

2020 Yılı Staj Dosyası için tıklayınız.

Staj Dosyası Rapor Sayfası (EK-2) Word belgesi için tıklayınız. (Staj Dosyası içindeki belgeyi de çoğaltarak kullanabilirsiniz.)