Meram Meslek Yüksekokulu
18.04.2022

Kariyer Söyleşilerinin Yeni Konukları, Öğrencilerimizle Buluştu

Meram Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri Marker Lines Ajans Başkanı Yavuz Selim Doğan ve Marker Lines Grafik Tasarımcılarından Türkan Beyza Han ile biraraya geldi. 

Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serpil Yakut Kariyer Söyleşileri kapsamında gerçekleştirilen programların gençlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamasını temenni ettiklerini söyleyerek konuklara teşekkürlerini iletti. 

Yavuz Selim Doğan, gençlere merak ve heves duygularını hiçbir zaman kaybetmemeleri gerektiğini söyleyerek, çalışılan kurumun; kendi iş yerimizmiş gibi benimsenmesi gerektiğini vurguladı.

Grafik Tasarımcı Türkan Beyza Han ise, öğrencilik döneminde yaptığı çalışmaların, projelerin kendisini çok geliştirdiğini söyleyerek öğrencilere farklı etkinliklere katılmalarını tavsiye etti.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda gerçekleşen programa, Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri dışında Güzel Sanatlar Fakültesinden ve Halkla İlişkiler Reklamcılık Bölümünden de öğrenciler katıldı.
Soru-cevap bölümü ve plaket takdiminin ardından program sona erdi.