Meram Meslek Yüksekokulu
11.11.2022

Afet Farkındalık Eğitimi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Arama Kurtarma Topluluğunun 2022-2023 eğitim öğretim yılı faaliyeti olarak 04.11.2022 tarihinde düzenlemiş olduğu Afet Farkındalık Eğitimini tamamlandı.
Afet Farkındalık Eğitiminin tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de altı çizilmesi önemli bir farkındalık durumudur.
Bu eğitimdeki amaç Katılımcıların Afet anlarında ve sonrasında yapılması gereken konularda bilinç ve farkındalığını arttırarak korunma bilgisi ve becerisi kazandırmaktır.
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Arama Kurtarma topluluğun öncülüğünde programa katılım sağlayan değerli öğrencilere teşekkür ederiz. Bizi bu etkinlikle buluşturan topluluk danışmanı öğretim elemanları öğr.gör. Ali Giray, öğr.gör. Murat Çalış ve Dr.Öğr.üyesi Canan Güngör hocalarımıza ve etkinliği sunan Konya AFAD’a ve Eğitmenlerimize sevgi ve  saygılarımızı sunarız.