Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
21.08.2023

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Ek Madde-1 (ÖSYM Puanına Göre) Sonuç Listesi

Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü
Sağlık Yönetimi Bölümü
Sosyal Hizmet Bölümü

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Ek Madde-1 (ÖSYM Puanına Göre) başvurularına ait işlemler aşağıda belirtildiği şekliyle yürütülecektir:

Kayıt için gerekli belgeler:
  1. Onaylı Not Durum Belgesi (e-devlet / e-imza / ıslak imzalı)
  2. Onaylı Öğrenci Belgesi (e-devlet / e-imza / ıslak imzalı)
  3. ÖSYM Yerleşme Belgesi (doğrulama kodlu)
  4. ÖSYM Sonuç Belgesi (doğrulama kodlu)
  5. Disiplin cezası almadığına dair belge (öğrenci belgesi veya not belgesinde belirtilmiş ise başka bir belgeye ihtiyaç yoktur)
  6. Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge (öğrenci belgesi veya not belgesinde belirtilmiş ise başka bir belgeye ihtiyaç yoktur)
  7. Ders İçerikleri
  8. Mevcut üniversite öğrenci kimliği (kayıtlı olduğu üniversiteden teslim alınmışsa)
  9. Fotoğraf (1 adet)
  10. Daha önce yatay geçiş ek madde-1' den faydalanmadığını gösteren belge (öğrenci belgesi veya not belgesinde belirtilmiş ise başka bir belgeye ihtiyaç yoktur)