Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
03.11.2022

Sporcu Öğrenci Seçme Anketi Hakkında

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2022-2023 eğitim yılı faaliyet takviminde yer alan ve Üniversitemiz tarafından katılım sağlanması planlanan Briç, Cimnastik, Crossminton, Dağ Bisikleti, Dragon Bot, Flag Futbol, Frizbi, Geleneksel Okçuluk, Hado, Halter, Kano, Karting, Kayak Kuzey, Korfbol Ligleri, Korumalı Futbol, Kürek, Modern Pentatlon, Paten (Tekerlekli), Spor Tırmanış, Squash, Su Topu, Triatlon, Yelken, Yol Bisikleti, Sürat Pateni, Snowboard, Sambo, Plaj Voleybolu, Plaj Korfbolu, Plaj Hentbolu, Paletli Yüzme, Kros Yol Koşusu, Kızak, Kayakla Atlama, Kayak Alp Disiplini, Kar Voleybolu, Hentbol, Golf, Footgolf, Curlıng, Buz Hokeyi, Buz Tırmanış, Bisiklet, Biatlon, Artistik Buz Pateni, Aikido,  Atıcılık, Atletizm, Ayak Golfü, Ayak Tenisi, Basketbol 3x3, Bilardo, Boks, Dans, Eskrim, E-Spor, Flor Curling, Geleneksel Okçuluk, Güreş, Halat Çekme, Hokey, Judo, Karate, Kros, Oryantiring, Ragbi, Saha Okçuluk, Salon Atletiz, Sportif Dron, Yüzme, Taekwondo, Tenis, Wushu, Satranç, Salon Futbolu, Salon Okçuluk, Masa Tenisi, Muay Thaı, Okçuluk, Kıck Boks, Halk Dansları, Futbol, Dart, Bocce, Bowling, Bilek Güreşi, Badminton, Basketbol branşlarında sporcu öğrenci seçmesi yapılacaktır. Seçmelere katılmak isteyen öğrencilerimizin 18 Kasım 2022 Cuma gününe kadar aşağıdaki linkte yer alan anketi yanıtlamaları gerekmektedir. Seçme tarihleri daha sonra tarafınıza bildirilecektir.

Başvuru İçin Tıklayınız....