Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
24.05.2018

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Robot Yarışması Düzenlendi...

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi bünyesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Robot Yarışması çok çekişmeli ve eğlenceli geçti. Robotiğe Giriş dersini alan Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katılımı ve ders sorumlusu Dr.Öğr.Üyesi Yusuf UZUN'un koordinatörlüğünde düzenlenen yarışma bu yıl çizgi izleyen, sumo ve serbest stil olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirildi. Yarışmaya toplam 26 takım katıldı. Yarışmaya jüri olarak N.E.Ü. Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin ARIKAN, N.E.Ü. Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Ali KAHRAMAN, Uzay ve Havacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ahmet SAMANCI, Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Ahmet CAN, N.E.Ü. Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr.Öğr. Üyesi Yusuf UZUN ve Dr.Öğr.Üyesi Mehmet KAYRICI ile Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Şaban BÜLBÜL katıldı.Yarışmanın jüri üyelerinden Dekan Prof.Dr. Hüseyin ARIKAN bu tip organizasyonu sürekli desteklediklerini ve böylece öğrencilerimizin özgüvenlerinin gelişmelerinde katkı sağladıklarını belirtti. Bu yarışmada emeği geçen ders sorumlusu Dr.Öğr.Üyesi ve öğrencilere teşekkür eden Dekan Arıkan ayrıca  6 Ağustos 2018 tarihinde de Kocaeli Körfez Pistinde TÜBİTAK'ın organize etmiş olduğu Elektromobil Yarışmalarına bu yıl 3. kez katılacaklarını ve aynı zamanda bu yıl ilk kez düzenlenecek olan TÜBİTAK Otonom yarışmalarına da katılacaklarını belirtti.