Seydişehir Meslek Yüksekokulu

Öğr. Gör. Mustafa Lütfi Ciddi

1982 yılında Konya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya’da tamamladı. 2000 yılında Konya İmam-Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 2006 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden, 2010 yılında da Selçuk Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2017 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Programını tamamladı. Bu süreç içerisinde farklı atölyelerde; resim, heykel, seramik, rölyef ve grafik tasarım işlerinin yanı sıra, birçok özel veya resmi kurum ya da kuruluşlar için endüstriyel tasarımlar, mimari dekorasyona bağlı dekoratif uygulama çalışmaları yapmıştır. 2018 yılında ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak göreve başlamıştır. Halihazırda hem sanatsal çalışmalarını hem de akademik ve idari görevlerini sürdürmektedir.