Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi
04.11.2022

İlkokul Çocuklarında Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Gönüllük Çalışması

İlkokul Çocuklarında Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite adlı Gönüllük Çalışması Fakülte Öğrencilerimiz tarafından Gazi Ortaokulunda Yapıldı
29.09.2010 tarihli ve 27714 sayılı Resmi Gazete’de 2010/22 sayılı Başbakanlık Genelgesi olarak yayınlanan Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’nın B. Obezitenin Önlenmesine Yönelik Çalışmalar bölümü altında B.2. Okullarda Obezite ile Mücadelede Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması maddesi yer almaktadır. Bu kapsamda Konya İli Seydişehir Gazi İlkokulu’nda “İlkokul Çocuklarında Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite” konulu etkinlik 1 Kasım 2022 tarihinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından, Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında Hemşirelik 4. Sınıf öğrencileri tarafından yapılmıştır.