Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi

Dr. Öğr. Üyesi Tuba KORKMAZ ASLAN

İlk, orta ve lise öğrenimini Konya/Seydişehir’de tamamladı. 2005 yılında Selçuk Üniversitesi Karaman Sağlık Yüksekokulu’ndan mezun  oldu. 2008 yılında Selçuk Üniversitesinde Psikiyatri Hemşireliği alanında bilim uzmanlığı aldı. Doktora eğitimini, Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı’nda, 2017 yılında tamamladı. 2019 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalına doktor öğretim üyesi olarak atandı. Halen Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Konya doğumlu olup evli ve üç çocuk annesidir.